Laatste nieuws

Autoservice Vaessen in nieuwe handen

Na meer dan dertig jaar met veel plezier gewerkt te hebben bij Autoservice Vaessen, wil eigenaar Willem zijn garage overdragen aan een volgende generatie. In Bob, die inmiddels al meer dan acht jaar bij Autoservice Vaessen werkt, heeft hij een waardige opvolger gevonden.

Die overname vindt niet van de ene op de andere dag plaats. Langzaamaan zal Willem steeds meer taken binnen Autoservice Vaessen aan Bob toevertrouwen, die het stokje op 1 januari 2018 definitief van Willem zal overnemen.

Meer dan dertig jaar ervaring
Vanaf 1 januari 2018 staat Bob dus aan het roer van Autoservice Vaessen. Willem zal wel op de achtergrond aanwezig blijven. De kennis en ervaring die Willem met Autoservice Vaessen heeft opgedaan, blijft dus behouden. Zeker op het gebied van de classic- en youngtimers, een van de specialisaties van Autoservice Vaessen, blijft Willem actief. Ook na de overname kunt u dus met iedere auto, van jong tot oud, terecht bij de garage. 

Bent u benieuwd naar de service van Autoservice Vaessen? Kom dan eens langs om kennis te maken met Bob of Willem. Zij vertellen u er graag meer over!

Specialisten in autotechniek
Bob heeft onlangs zijn GMTO certificaat voor hybride en elektrische voertuigen gehaald. Van oldtimer tot de modernste, elektrische wagen: Autoservice Vaessen helpt u graag bij het onderhouden en repareren van uw auto. 

Overname
Op dit moment wordt er hard gewerkt door de mannen om de overname in goede banen te leiden, zodat de gediplomeerde monteurs van Autoservice Vaessen er ook vanaf 1 januari 2018 klaar voor zijn om u vele veilige kilometers op de weg te laten maken in uw auto.