Grote beurt

Grote beurt

Voor extra veilige kilometers

Bij een grote onderhoudsbeurt controleren wij, net als bij een kleine beurt, uw voertuig op gebreken en vervangen wij (preventief) onderdelen en vloeistoffen. Een grote beurt is echter veel uitgebreider dan een kleine beurt. Om u jarenlang te laten genieten van uw auto, hanteren we bij Autoservice Vaessen een checklist. Deze checklist varieert per model, type en kilometerstand. Zo bent u altijd verzekerd van een check die perfect past bij wat uw auto nodig heeft!

Wat doet Autoservice Vaessen tijdens een grote onderhoudsbeurt?

- Uitgebreide controle op gebreken
- (Preventief) vervangen van onderdelen
- (Preventief) vervangen van vloeistoffen
- Verlichting
- Remmen
- Koelsysteem
- Bandenspanning
- Reparaties waar nodig
- Vervangen van oliefilter
- Vervangen van luchtfilter
- Vervangen van brandstoffilter
- Vervangen van interieurfilter

Uw auto wordt op basis van een passende checklist volledig gekeurd. Waar nodig brengen wij reparaties en onderhoud aan op uw auto. Verder worden altijd de olie-, lucht-, brandstof- en interieurfilter vervangen. Heeft u nog wensen of merkt u dat er iets mis is met uw auto? Laat het ons dan even weten. Wij houden hier graag rekening mee tijdens het uitvoeren van een grote beurt.

De keuze is aan u

Komen we iets onverwachts tegen? Dan nemen we altijd eerst contact met u op. Zo kunnen we rekening houden met uw wensen en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.