Classic en Youngtimer

Classic en Youngtimer

Specialist op het gebied van Classics en Youngtimers

Bij Autoservice Vaessen keuren, onderhouden en repareren we iedere auto. Van jong tot oud. Maar wist u dat we gespecialiseerd zijn in classics en youngtimers? Van klassieke Volkswagens tot Mercedes oldtimers en 25 jaar oude BMW's: uw auto krijgt bij ons het onderhoud dat nodig is om prachtige auto's zo lang mogelijk op de weg te houden. 

Uw auto in perfecte staat

Voor het onderhouden van oudere wagens is kennis nodig. Die hebben we bij Autoservice Vaessen gelukkig meer dan voldoende. Zelfs voor het vervangen van de olie in klassieke voertuigen zoals de Citroen 2CV kunt u bij ons terecht! Klassieke auto's vragen om een speciale behandeling. Daarom maken wij bijvoorbeeld uitsluitend gebruik van Classic Oils van Kroon-Oil. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in klassieke auto's. 

 

Wist u dat?

Autoservice Vaessen is één van de weinige bedrijven in Nederland die Michelin-XZX banden op voorraad heeft. De banden (maat 165 15) hebben een XZX profiel. De banden zijn speciaal voor de oldtimer Kever, zoals u deze vroeger veel op de weg zag. Bent u op zoek naar deze banden of wilt u meer weten? Neem dan snel contact met ons op.